fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:09

Десислава Атанасова: Рашков упражни терор върху избирателите ни (ВИДЕО)

Бойко Рашков е символ на милиционерския терор, заяви Атанасова

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Бойко Рашков упражни терор, извърши незаконни арести на лидера на най-голямата опозиционна партия, на нейния бивш финансов министър и на пиара й. Тези арести три пъти бяха обявени за незаконни”, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в остра декларация от името на групата.

“Рашков е символ на милиционерския терор, който Кирил и Асен се опитват да установят в България. Вие много добре знаете какво означава искането на Кирил и Асен да назначите Бойко Рашков за техен инквизитор в КПКОНПИ, обърна се Атанасова към БСП.

“Вие от БСП ще обявите директна война не само на нас, най-голямата опозиционна партия, но и ще бъде продължен систематичният опит за ликвидиране на опозицията и политическата система”, каза още депутатката.

“Ако назначите Рашков за шеф на КПКОНПИ, ще обявите война на правораздавателната система, на гражданското общество и на гражданския мир”, каза Атанасова.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here