fbpx
25.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 14:29:58
събота | 28.05.2022 | 14:29:58
25.8 C
София

Десислава Атанасова: Правителството е най-слабото в историята на България

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира в “Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

„Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет. Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които “Джемкорп”, с която правителството подписа меморандум,“ подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

„Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере,“ попита тя риторично.

„100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция,“ заяви тя.

Според нея, наблюдаваме “партийно обладаване” на постове и “разпределяне на баницата”. Атанасова коментира още, че в “Продължаваме промяната” няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са “двете страни на една монета”.

По темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна, тя коментира:

„Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове. Изчегъртаха ГЕРБ, но не само. Те рязко нарушават Конституцията, подчерта Атанасова.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук