fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:04

Депутатите удължиха работното си време

В момента те обсъждат доклада на Временната комисия за проверка на обстоятелствата довели до спиране на природния газ от „Газпром експорт“

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Парламентът удължи работното време за днешното пленарно заседание по предложение на Искрен Митев от “Продължаваме Промяната”.

Депутатите ще заседават до приемането на второ гласуване на законопроекта за ратифициране на международен договор за изтребителите F-16 Block 70 и въоръжението, и оборудването към тях. Това ще бъде четвърта точка от дневния ред.

Не беше прието предложението на председателя на парламентарната група на ГЕРБ – СДС Десислава Атанасова да се гледат по-малко точки, защото има заседания на комисии следобед. Атанасова поиска депутатите да обсъдят само проекта за изтребителите, както и предложението за промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img