fbpx
16.7 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 04:14:08
четвъртък | 26.05.2022 | 04:14:08
16.7 C
София

Депутатите приеха решение да се осигури “техническа помощ за защитни цели” на Украйна

То е по предложение на "Продължаваме промяната"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Парламентарната комисия по външна политика прие решение, с което да се даде мандат на правителството за осигуряването на “техническа помощ за защитни цели” на Украйна според възможностите на България.

То е по предложение на “Продължаваме промяната”. В мотивите на проекторешението е записано, че е “безспорен факт, че войната в Украйна засяга цяла Европа и че защитата на свободата и демокрацията е основна ценност на евроатлантическа България”.

Военна помощ изрично не е спомената. Последната дума имат народните представители в пленарната зала.

От дневния ред на комисията отпаднаха две предложения – на ГЕРБ – СДС и на “Демократична България” за изпращане на военна помощ за Украйна.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук