Депутатите от ИТН с опит да разубедят отцепника Симеонов

Народните представители от “Продължаваме промяната” се строиха пред вратата на стаята на ИТН, за да подкрепят поредния депутат, заявил, че напуска ИТН

0
77
Снимка: Публичен фейсбук профил на Кирил Симеонов

Депутатът Кирил Симеонов, който днес обяви, че напуска партията на Слави Трифонов, е привикан в стаята на ИТН в Народното събрание от председателя на парламентарната група Тошко Йорданов. 

Снимка: Публичен фейсбук профил на Кирил Симеонов

Народните представители от “Продължаваме промяната” се строиха пред вратата на стаята на ИТН, за да подкрепят поредния депутат, заявил, че напуска ИТН. “Можем само да предполагаме какво се случва вътре”, коментира Антон Тонев от управляващата партия. Според него депутатите от “Има такъв народ” правят опит да разубедят Кирил Симеонов да остане техните редици. 

“Застанахме пред стаята на ИТН, мълчаливо, за да декларираме подкрепата си за Кирил Симеонов и за правото на депутатите да изразяват свободно волята си”, заяви Тонев. 

След около един час Симеонов напусна стаята на ИТН и сградата на парламента. Той отказа да разговаря с очакващите го журналисти и така какво са си казали бившите съпартийци остана тайна. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here