fbpx
27 C
София
12 август 2022 | петък | 16:15

Депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарната зала в парламента

„И на мен не ми е приятно, но предпочитам истината“, заяви още президентът Румен Радев

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарната зала на Народното събрание по време на речта на Румен Радев след полагането на клетва за втори мандат. Повод за това станаха думите на държавния глава, че антиправителствените протести са породени от „мафиотизация на властта“.

„И на мен не ми е приятно, но предпочитам истината“, заяви президентът Румен Радев, който наблюдаваше как народните представители от ГЕРБ напускат пленарната зала.

„Демокрацията е зачитане на вота на българските граждани. Ние уважаваме българските институции, затова бяхме в залата по време на полагането на клетвата. Но години наред ГЕРБ и нашата парламентарна група е наричана с всякакви епитети, с опити да бъде чегъртана – това е обида към всички членове и симпатизанти”, заяви Десислава Атанасова от ПГ на ГЕРБ в кулоарите на парламента.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img