fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:16

Депутати ще изслушат председателя на ДАНС за доставките на петрол в страната

Заседанието ще бъде закрито за медиите

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Депутатите ще изслушат председателя на Държавната агенция “Национална сигурност” Пламен Тончев. Той ще отговаря на въпроси, свързани с доставките на петрол. Това ще се случи в рамките на закрито за медиите заседание на временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства за доставките на суров петрол до производителя на горива “Лукойл Нефтохим”.

Комисията беше създадена по искане на опозицията от ГЕРБ-СДС, а поводът изключените за страната ни от петролното ембарго на Европейския съюз спрямо Русия.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img