fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:07

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев – за цените на газа, горивата и коалициите тази вечер в Коментарното студио на NewsONE TV

Каква е цената на властта - отговорите тази вечер по NewsONE TV

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Кой и защо оставя цените на газа и горивата високи? Има ли държавата механизми за регулация? Защо парламентарната група на ГЕРБ напусна закритото заседание и изслушването на управляващите по въпросите за количествата и стойността на газа в Чирен?Каква е цената на коалирането на “леви” и “десни” и защо партиите от старата коалиция държат на всяка цена да съставят правителство отново? – отговорите на тези въпроси очаквайте от Делян Добрев, депутат от ГЕРБ и бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма, тази вечер в Коментарното студио на NewsONE TV, след централната емисия в 19.30 часа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img