fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:23

Христо Иванов: ДБ е готова, ако ѝ бъде връчен третият проучвателен мандат (ВИДЕО)

От ДБ ще обсъдят дали и при какви обстоятелства биха подкрепили правителство с мандат на БСП

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Председателят на парламентарната група на “Демократична България” Христо Иванов, заяви че те са се доказали със своята отговорност и диалогичност, а през следващата една година предстои решаването на важни за страната кризи.

“Демократична България“ (ДБ) е готова, ако ѝ бъде връчен третият проучвателен мандат, отговорно и диалогично, да предприеме опит да направи възможното за съставяне на правителство”. Това заяви председателят на парламентарната група на ДБ Христо Иванов на брифинг в парламента. Той се аргументира с това, че ДБ се е доказала със своята отговорност и диалогичност, а през следващата една година предстои решаването на важни за страната кризи”, посочи Иванов.

От ДБ ще обсъдят дали и при какви обстоятелства биха подкрепили правителство с мандат на БСП. От формацията считат, че нови консултации ще помогнат на държавния глава Румен Радев да установи „коя е тази политическа сила, която има способността чрез диалог да намери мнозинство за съставяне на правителство“.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img