fbpx
18.2 C
София
вторник | 24.05.2022 | 23:50:48
вторник | 24.05.2022 | 23:50:48
18.2 C
София

Демерджиев се отказа да бъде заместник на Рашков

Според него този пост няма да му позволи да изпълни основното си желание, а именно да помогне за реалната промяна в България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Иван Демерджиев се отказа да заеме поста на заместник вътрешен министър. 9 дни, след като от Министерския съвет обявиха, че е назначен, бившият служебен правосъден министър Демерджиев, в мейл до медиите съобщи, че този пост няма да му позволи да изпълни основното си желание, а именно да помогне за реалната промяна в България. 

От съобщението стана ясно, че в последните месеци той е водил разговори с представители на кабинета, включително и с премиера Кирил Петков, за негови ангажименти, свързани с борбата с корупцията.

Демерджиев твърди, че в тези разговори е изразявал своите съображения относно мястото му в МВР. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук