4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:39:55
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:39:55

Делян Пеевски води листа на ДПС и в Благоевград

Пеевски е водач на листата и във Велико Търново

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Областната структура в Благоевград регистрира листа на ДПС в Благоевград за участие в предстоящите парламентарни избори. Нейн водач е Делян Пеевски.

Втори в листата е Халил Летифов, трети – Елхан Кълков, които и досега бяха депутати от региона. По-рано стана ясно, че Делян Пеевски е водач и на листата във Велико Търново. По този начин бившият депутат се завръща в политиката, кандидатирайки се отново за депутат.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук