fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:37

Делян Пеевски е водач на листа във Велико Търново

Втори е Йордан Цонев

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Делян Пеевски беше регистриран като водач на листата на ДПС във Велико Търново за изборите на 14 ноември. Втори е Йордан Цонев.

Двамата не дойдоха лично да се регистрират в Районната избирателна комисия. Това направи областният председател Гюнай Далоолу, който обеща, че Пеевски ще бъде на терен по време на кампанията. Номинацията на Пеевски е дошла от областния съвет на Движението.

“Той ще се завърне в политиката от духовната и историческа столица. По този начин г-н Пеевски ни дава ясен знак, че се връща в политиката. Той още преди няколко дни каза: “Много имам да говоря, имам какво да кажа”. Но той има и много какво да дава на България”, каза Далоолу. 

Вчера в. “24 часа” написаха, че се очаква включеният в забранителния списък на САЩ по закона “Магнитски” бизнесмен и бивш депутат от ДПС, да се върне в политиката като се кандидатира за депутат.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img