fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:26

Дейвид Бекъм може да стане сър през юли

Досега това не беше възможно, тъй като футболистът беше в червения списък на данъчните

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Дейвид Бекъм вече може да получи титлата сър през юли догодина.

Това стана, след като данъчните преместиха звездата от червения списък в зеления, тъй като тези от червения нямат право да получат титли.

Бекъм беше в забранителния списък заради скандала с фирмата “Инджиниъс” преди 10 години. През тази обаче той спечели дело за милиони срещу данъчните и в крайна сметка беше постигнато споразумение да се изчистят дълговете му.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img