fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:39

Децата до 7 години пътуват безплатно в цялата страна

Картата се издава срещу акт за раждане и важи в цялата страна

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Децата до 7-годишна възраст пътуват с безплатна карта за градския транспорт, информират от Центъра за градска мобилност.

Картата може да се получи веднага на касата на ЦГМ на бул. “Мария Луиза”, в столицата. При покупката на карта е необходимо да се представи оригинал или копие от акта за раждане на детето.

Друг начин за получаването на картата е в детската градина, ако заведението предостави на дружеството списък с децата, желаещи да получат безплатен пътен документ. Картите важат за цялата градска мрежа и са застраховка при пътуване в цялата страна.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img