fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:39

ДАНС изпраща в прокуратурата документи за “Булгаргаз”

Добрев публикува в профила си във Фейсбук факсимиле от отговора на ДАНС и от него става ясно, че изпратените в прокуратурата материали са относно "конкретни факти и обстоятелства, свързани с диверсификацията на доставките на природен газ

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ДАНС е изпратила на Върховната касационна прокуратура материали, свързани с доставките на природен газ от страна на “Булгаргаз” ЕАД, съобщава БНР. 

Проверката е по сигнал на депутатите от ГЕРБ – СДС Делян Добрев и Радомир Чолаков. 

Добрев публикува в профила си във Фейсбук факсимиле от отговора на ДАНС и от него става ясно, че изпратените в прокуратурата материали са относно “конкретни факти и обстоятелства, свързани с диверсификацията на доставките на природен газ за  България от обществения доставчик “Булгаргаз” ЕАД. 

“Ако бъдат установени допълнителни факти и обстоятелства, “които представляват заплаха за националната сигурност на страната ни” ще бъдат взети допълнителни мерки”, подчертават в писмото от ДАНС. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img