fbpx
More

  Даниел Митов: Румен Радев направи опит за завземане на цялата власт в държавата

  Очакваме още адекватен отговор на въпроса какви бяха тези допълнителни машини, както и доколко машинните протоколи се разминават с броенето на разписките, допълни той

  На първи тур Румен Радев е направил първа крачка към завземане на цялата власт в държавата, за това на втори тур той трябва да бъде победен. Това заяви пред Nova Даниел Митов от ГЕРБ.

  “Румен Радев си създаде партия, използва онези партии, които се наричаха протестни довчера. Това е такова политическо инженерстване и опит за завземане на цялата власт в държавата”, коментира Даниел Митов.

  „Ние не водихме политическа битка на тези избори, ние водихме битка срещу Бойко Рашков и срещу неговите измислици“, допълни Митов и определи средата, в която протече предизборната кампания, като “изключително гнила и нездравословна, а това се отрази и на хората”, заяви още той.

  “И какво показаха тези ревизии, както и нищо не показаха твърденията му за незаконни подслушвания, както и нищо не означават твърденията му за някаква банка, която притежавал Борисов”, заяви Митов.

  „Очакваме още адекватен отговор на въпроса какви бяха тези допълнителни машини, както и доколко машинните протоколи се разминават с броенето на разписките“, допълни Митов.

  На въпроса как ще действат при предложен кабинет от “Продължаваме промяната” Даниел Митов отговори, че до този момент не са търсени за разговори и нямат яснота. По думите му всичко ще зависи от това дали политическата култура на разговор и диалог в парламента ще бъде възстановена или не.