fbpx
19.1 C
София
13 август 2022 | събота | 00:54

Даниел Лорер: Промените в ръководството на НАП и “Митници” са предварително подготвени

Той заяви, Бойко Борисов няма право да дава съвети за енергетиката

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Изключително добра, почти военна подготовка показват бързите промени в ръководството на Националната агенция по приходите и в Агенция “Митници”. Това заяви бившия министър на иновациите Даниел Лорер от “Продължаваме промяната”.

Той сподели, че тези хора са били подготвени и много добре са знаели кой къде ще бъде сменен, а по отношение на областните управители, това е било стандартна практика за всяко правителство, тъй като те са политически назначения.

По думите му смените в НАП и “Митници” са интересни, защото те са оставили България в едно добро финансово състояние – над 1,5 милиарда лева в хазната  излишък в хазната.

Той заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма право да дава съвети за енергетиката.

Председателят на ПП уточни, че Борисов трябва да си мълчи по темата да газа, защото 12 години той нищо не е направил. Според Лорер лидера на ГЕРБ е построил “Турски поток”, който няма отклонения за България и дава газ на Централна Европа, но не и на нас. Той е на мнение, че този проект ни е коствал 3 милиарда лева и е дал на Путин сигурност да започне войната в Украйна.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img