fbpx
18.5 C
София
13 август 2022 | събота | 06:41

Даниел Лорер: Не купуваме депутати, за нас парламентът не е магазин

Той съобщи, че управленската програма на кабинета "Василев" скоро ще бъде обявена

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Няма промяна в официалното положение. Депутатите от ИТН, които излязоха и заявиха подкрепата си към нас, са официалната подкрепа, която имаме”. Това заяви министърът на иновациите в оставка Даниел Лорер.

Той коментира още, че им трябват още 6 гласа, за да се върнат във властта. Според него със 121 депутата е много трудно да се работи в Народното събрание.

“На нас ни се иска да имаме колкото повече депутати, които мислят за България и харесват нашата програма. Ако намерим тези хора, програмата ще продължи в същия дух”, добави той.

В ефира на bTV той отрече твърденията, че купуват депутати, които да подкрепят новия им кабинет.

“Разбира се, че не купуваме депутати, съвести и хора. Тези, които се оплакват, явно се чувстват в свои води и знаят как се правят тези неща. За нас парламентът не е магазин. Единственото, което им предлагаме, е да могат да излязат пред България с високо вдигнати глави”, каза Лорер.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img