fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:46

Цените на петрола падат  

Причината е очакваното увеличение на лихвените проценти в САЩ

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Котировките на петрола се понижиха тази сутрин в Азия, обръщайки по-ранната тенденция на печалби, предаде Ройтерс.

Сортът Брент с доставка през септември поевтиня с 48 цента или 0,5 на сто до 102,72 долара за барел, слизайки надолу вече четвърти ден.

Септемврийските фючърси на американския лек суров петрол понижиха стойността си с 65 цента или 0,7 на сто до 94,05 долара за барел, също надолу за четвърта сесия.

Причината е заради опасенията от очакваното увеличение на лихвените проценти в САЩ, най-големия потребител на суровината в света, може да ограничи растежа на търсенето на гориво.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img