fbpx
18.5 C
София
13 август 2022 | събота | 06:30

Църквата почита Св. Марина

Имен ден празнуват Марина, Марин, Маринчо, Маринка, Маринела, Марчо, Огняна, Огнян

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Православната църква почита на днешния ден Света великомъченица Марина. На този ден празнуват всички, които носят името на светицата, означаващо “морска”.

Имен ден празнуват Марина, Марин, Маринчо, Маринка, Маринела, Марчо, Огняна, Огнян.

Днес празнува и Созопол. Светицата, която православната църква почита, е покровителка на бурите и пожарите и се приема за закрилница на града.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img