fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 06:33:26
петък | 20.05.2022 | 06:33:27
5.7 C
София

Нидерландски изтребители ще изпълнят опознавателни полети над България

Полетите, които се изпълняват до края на тази седмица, са планирани за опознавателно облитане на райони, свързано с предстоящото съвместно изпълнение на задачи

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

От днес до края на седмицата изтребители от Кралските Военновъздушни сили на Нидерландия ще изпълнят дневни опознавателни полети във въздушното пространство на България.

Нидерландските F – 35 ще извършат облитане на граждански и военни летища в районите на Пловдив, София, Варна, Бургас и на село Безмер, област Ямбол. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

Четирите самолета F-35 се предислоцираха в нашата страна вчера за предстоящото изпълнение на мисия по съвместна охрана на въздушното ни пространство с ВВС на България.

Полетите, които се изпълняват до края на тази седмица, са планирани за опознавателно облитане на райони, свързано с предстоящото съвместно изпълнение на задачи.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук