fbpx
29.8 C
София
16 август 2022 | вторник | 18:20

Чешма с катинар възмути жители на софийското село Локорско

Причината - непосилните сметки за вода

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Чешмата, намираща се до кметството в софийското село Локорско е с катинар. Снимки на нетипичната гледка са публикувани във фейсбук групата “Безумията в София”.

Снимка: “Безумията в София”

Не закъсняха враждебните и неодобрителни коментари на потребители на мрежата, които написаха, че това е абсурдно и знак за недалновидно управление на кмета. Друг написа, че това е България в една снимка.

NewsONE потърси кмета на район “Нови Искър” Даниела Райчева, която обясни, че чешмата е с катинар, защото не се използва по предназначение и в нея често се мият колела. По-големият проблем обаче са високите сметки за вода, които в някои месеци са непосилни за заплащане.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img