Частник опита да попречи на Столичната община да изпълни прокурорско разпореждане (ВИДЕО)

В своята фейсбук страница председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев се възмути от случилото се и написа, че законът е над всичко

Собственикът на автокъща “Капитолия” направи опит да възпрепятства Столичната община да започне премахването на 6 незаконно поставени чадъра на територията на къщата.

Дошлите екипи на място се сблъскаха с редица препятствия, които бяха създадени от стопаните на автокъщата. Първото беше, че от 6 юни, след като са били уведомени за това, което предстои днес, са излезли в годишен отпуск. Второто беше паркиран бус, който служеше като блокада на достъпа. Под незаконните чадъри пък бяха паркирани луксозни автомобили. Всичко това  единствено забави началото на демонтажа, но не успя да осуети изпълнението на заповедта на главния архитект Здравко Здравков и прокурорското разпореждане. 

В своята фейсбук страница председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев се възмути от случилото се и написа, че законът е над всичко и правилата трябва да се спазват. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here