fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:14

Част от Стара Загора остава без вода

Причината - подмяна на стар водопровод

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Част от Стара Загора ще остане без вода до 16:00 часа днес. Причината е реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа, касаещ подмяна на стоманен водопровод по ул. “Иречек” и ул. “Боруйград”, съобщиха от водното дружество в града.

Без вода ще бъдат живущите в карето от улици: на юг от ул. “Августа Траяна” до бул. “Цар Симеон Велики” и на изток от бул. “Патриарх Евтимий” до р. Бедечка, на север от ул. “Августа Траяна” до ул. “Радецки” и на изток от бул. “Патриарх Евтимий” до ул. “Иван Вазов”, на север от ул. “Августа Траяна” до ул. “Хан Аспарух” и на запад от бул. “Патриарх Евтимий”, на север от ул. “Хан Аспарух” до завода “Загорка” АД, на юг от ул. “Августа Траяна” до бул. “Генерал Столетов” и на изток от ул. “Димитър Наумов” до бул. “Патриарх Евтимий”, както и жителите на квартал “Самара” 3.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img