4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:48:51
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:48:51

“Булгартрансгаз” завърши предсрочно ремонта на газопровода си

След 16.00 ч. днес ще бъде възстановен преносът на природен газ по направление София – Перник

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Булгартрансгаз“ ЕАД приключи предсрочно ремонтните дейности на преносния газопровод в участъка от „Горни Богров“ до „Нови Искър“. Това съобщават от пресцентъра на дружеството.

В периода от 08.00 часа на 10 октомври 2021 г. (неделя) до 08.00 часа на 12 октомври 2021 г. (вторник) „Булгартрансгаз” ЕАД следваше да извърши извънредни ремонтни дейности на преносен газопровод в участъка от кранов възел „Горни Богров“ до съоръжение „Нови Искър“.

Ремонтът се наложи във връзка с подготовката и осигуряването на максимална степен на надеждност на националната газопреносна система за есенно-зимния сезон.

В резултат на добрата организация служителите на компанията успяха да завършат ремонтните дейности по-рано от предвидения срок.

След 16.00 ч. на 11 октомври 2021 ще бъде възстановен преносът на природен газ по направление София – Перник. По този начин ще бъде дадена възможност на „Топлофикация София” да възстанови в по-кратък срок топлоподаването към своите клиенти.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук