fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:10

BulgariaONE излъчва легендарните епизоди на „Риск печели, риск губи“

Телевизията ще зарадва зрителите си още на 31-ви декември

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

BulgariaONE започва излъчването на легендарните епизоди на предаването „Риск печели, риск губи“. Телевизията ще излъчи повторение на някои от най-емблематичните епизоди на култовото гейм шоу. Началото е още на 31-ви декември от 22 часа, когато ще бъде излъчен новогодишният епизод на „Риск печели, риск губи“ от 2005-а година. От 22.30 часа ще бъде излъчен специален първоаприлски епизод.

Снимка: Къци Вапцаров

Повторенията на „Риск печели, риск губи“ ще се излъчват в ефира на BulgariaONE от 04 януари 2022-а година всеки делничен от 22:00 часа. Новите епизоди на предаването започват ексклузивно в ефира на BulgariaONE от март.

„Риск печели, риск губи“ е едно от най-легендарните предавания в българския телевизионен ефир. Излъчвано е общо 11 години и до днес държи някои от най-големите рекорди по гледаемост със своите 11 сезона и около 2500 излъчени предавания.

Снимка: Водещият Къци Вапцаров и Колелото на късмета

Според правилата на развлекателното предаване водещият избира човек от публиката. Той решава кръстословица, като си помага с трите „карти на късмета“. При правилно отворена дума участникът печели награда, която може да задържи и да прекрати участието си, или да „рискува“, като продължи да играе. При грешен отговор играчът приключва участието си и губи спечеленото до момента. Завършилият успешно кръстословицата има уникалния шанс да завърти „Колелото на късмета“, където го очакват големи награди.

- РЕКЛАМА -spot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img