fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 09:32:29
петък | 27.05.2022 | 09:32:29
15.8 C
София

БТПП обсъжда възможност за инвестиция край Пловдив

Промишленият парцел е с площ около 2,8 ха и е готов за инвестиция, близо е до летището и митницата

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов проведе среща с Клаудия Лютовска, консултант по инвестиции, с която обсъди потенциалните области за сътрудничество в новите условия. Цветан Симеонов разговаря с нея за възможностите за инвестиране около втория по големина град в България, съобщиха от Палатата.

Лютовска представи информация за терен близо до Пловдив, обявен за продажба като индустриална зона. Промишленият парцел е с площ около 2,8 ха и е готов за инвестиция. Има перфектна стратегическа позиция със съществуваща пътна инфраструктура, близост до спирки на градския транспорт, на разстояние 3 км от митницата, 11 км от летището, на 2 км от логистичен център.

Зоната е подходяща за производство, складове и разпределителен център.

Собственикът на парцела може да предложи проектно-техническа документация и административно-техническа поддръжка, допълва БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук