fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 15:26

БСП започва срещи с браншови организации за план за първите 100 дни на парламент и правителство

Първата среща ще се проведе днес в 14.00 часа в сградата на КТ “Подкрепа"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП започва поредица от срещи с браншови организации на млекопроизводители, месопроизводители, хлебопроизводители, синдикати и работодателски организации, съобщават от пресцентъра на партията.

Целта на срещите е обсъждане на спешни мерки за първите сто дни на парламент и правителство за стабилизиране на икономиката, подпомагане на работещите и домакинствата, овладяване на инфлацията. Мерките, които ще бъдат обсъдени, ще намерят място в подготвяния от социалистите проект за бюджет 2022 г.

Първата среща ще се проведе днес в 14.00 часа в сградата на КТ “Подкрепа”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img