fbpx
20.2 C
София
20 август 2022 | събота | 06:18

БСП задържа мандата до 15 август

Левицата трябва да  вземе решение дали ще върне мандата на президента Румен Радев

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Дали е редно, не го определям аз, но е възможно, тъй като в Конституцията има някаква празнота по този повод”, заяви социалният министър в оставка Георги Гьоков по повод задържането на мандата за съставяне на правителство до 15 август.

Членът на Изпълнителното бюро на БСП направи кратък коментар преди започналото преди минути заседание на „Позитано”. Днес от левицата трябва да вземат решение за бъдещите си действия и дали ще върне мандата на президента Румен Радев.

“Има много гледни точки в подкрепа за съставянето на правителство, както и много против. Полезността в подкрепата за правителството е това, че има належащи проблеми, които трябва да бъдат решени, но несигурната позиция на напусналата партия ИТН от коалицията и на сегашното правителство в това си мнозинство е факт “, заяви Георги Гьоков.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img