fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:00

БСП връща неизпълнен третия мандат на Румен Радев

NewsONE ще излъчи на живо предаването на третата папка

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП връща неизпълнен третия мандат на президента Румен Радев. До тук се стигна, след като в сряда от дневния ред на Парламента отпадна управленската 6-месечна програма, която левицата предлагаше. Според БСП именно тя е трябвало да послужи за основа на преговорите за нов кабинет.

Сега предстои държавният глава да разпусне парламента и да определи дата за предсрочни избори. Възможните дати са 2, 9 или 16 октомври.

NewsONE ще излъчи на живо връщането на третата папка. Това ще се случи в 10 часа на “Дондуков” 2.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img