fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:03

БСП преговаря за кабинет с Демократична България

Това е трети кръг от консултации на Левицата с партии в опит да бъде съставен нов кабинет. Срещата е в сградата на Народното събрание

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП продължава преговорите за ново правителство. Срещата днес е с представители на “Демократична България”. Левицата вече разговаря с “Продължаваме промяната” и “Има такъв народ”. 

След Демократична България БСП има разговор и с независимите депутати.

Това е трети кръг от консултации на Левицата с партии в опит да бъде съставен нов кабинет. Срещата е в сградата на Народното събрание.

След като първият цикъл от срещи приключи, ще се премине и към обсъждането на кандидатурата за премиер. От БСП обаче са категорични, че това ще се случи едва когато са убедени, че ще съберат необходимата подкрепа от 121 депутати. 

Кандидатът трябва да стане ясен най-късно до 17:00 часа в понеделник, когато изтича седемдневният срок от връчването на последния проучвателен мандат.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img