fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:07

БСП открива предизборната си кампания в софийска галерия

Социалистите ще представят плана си за първите 100 дни на управление

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП стартира надпреварата за парламента във вторник. Социалистите ще направят официално откриване на кампанията си в галерия “nOva art space” на улица “Съборна” в София от 10ч.

На откриването ще присъстват водачите на листите на “БСП за България” от цялата страна. На събитието ще бъдат представени и плановете на столетницата за първите 100 дни на управление.

„БСП за България“ сключи официално споразумение с АБВ за съвместно участие в изборите | NewsONE

Вчера, пресцентърът на левицата изпрати официално прессъобщение, с което анонсира, че е подписано официално споразумение за съвместно участие в предизборната надпревара с формацията на бившия президент Георги Първанов – “АБВ”. В него беше уточнено, че първите 100 дни на управление ще бъдат с акцент върху “енергетика, енергоносители и компенсация на социалнослаби семейства”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img