fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:22

БСП открива предизборната си кампания на Бузлуджа

Лидерът на партията Корнелия Нинова ще формулира основните политически послания към своите избиратели

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП открива предизборната си кампания на Бузлуджа.

След 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския учредителен конгрес на социалистическата партия ще бъдат отбелязани от левицата днес.

Кулминацията, която тази година се очаква с огромен интерес, е политическият митинг на БСП от 11,30 ч.

Лидерът на партията Корнелия Нинова ще формулира основните политически послания към своите избиратели в обръщение към присъстващите.

Тя присъства вчера на конференция на Младежката организация на партия в Стара Загора.

“Радвам се най-вече на актуализацията на бюджета, защото тя гарантира, че каквото и да стане оттук нататък има средства за компенсация на бизнеса, за икономиката, за преизчисляване на пенсиите от 1 октомври, подкрепа за безплатни лекарства и безплатни учебници за деца”, каза Нинова.

В отговор на въпрос дали предизборната кампания на БСП тръгва от Бузлуджа тя каза, че на Бузлуджа ще бъде дадено началото на предизборната кампания.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img