fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:11

БСП няма да преговаря с ГЕРБ, ДПС и “Възраждане” (ВИДЕО)

БСП ще отправи покана към "Има такъв народ"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Парламентарно представените партии се готвят за разговори за съставяне на кабинет с третия мандат. Ако третият мандат отиде при социалистите, БСП няма да преговаря с ГЕРБ, ДПС и “Възраждане”, но ще отправи покана към “Има такъв народ”.

“Логично е премиерът да бъде от най-голямата формация. На първо място нашите позиции не са променени, който и да получи третия мандат, ние си държим на социалните приоритети, които до голяма степен бяха изпълнени в актуализацията на бюджета. Но ние държим процесите в социалната сфера да бъдат продължени и задълбочени – икономика, Планът за възстановяване, като сме съвсем убедени, че нови избори са огромен риск за държавата.” заяви депутата от “БСП за България” Явор Божанков.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img