БСП няма да възобнови преговорите с Кирил Петков. Това обяви вицепремиерът в оставка и лидер на партията Корнелия Нинова след изненадваща среща в парламента. Тя е била по настояване на Петков.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати.

По време на срещата Петков е запознал цялата ПГ на БСП с целия процес за взимане на решението за изгонването на руските дипломати. 

Стана ясно, че БСП ще се върнат на масата за преговори, когато ПП предложи друг кандидат за премиер.  От своя страна премиерът в оставка заяви, че ще се събере Управителния съвет на партията и ще решат този въпрос. 

Previous articleДНСК с 11 глоби на 4 фирми за незаконно строителство на магистрала “Хемус”
Next articleНедялков, Стъки и Бареков внесоха подписка за връщането на хартиената бюлетина
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.