fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 04:15

Бритни Спиърс вече няма попечител – съдът прекрати зависимостта й от нейния баща

"Най-хубавият ден в живота ми", сподели тя в социалните мрежи

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Съд в Лос Анджелис отне попечителството над американската музикална звезда Бритни Спиърс от нейния баща, съобщават световните агенции. В продължение на 13 години той имаше контрол над живота и финансовото й състояние, което се оценява на около 60 милиона долара.

Решение за отнемане на попечителството беше взето още на 29 септември, а самият баща също се съгласи да бъде сложен институционален край на зависимостта на дъщеря му.

Парите, които Спиърс е изкарала от музикалната й кариера, ще бъдат предадени на одитор.

„За пръв път от над десет години можем да кажем, че само един човек – самата Бритни, има право да решава какво да прави”, заяви адвокатът й Матю Розенгарт. Той добави, че решението на съда влиза в сила незабавно.

Малко след решението, звездата написа в социалната мрежа Instagram, че това е най-хубавият ден в живота й. Тя поиска да се освободи от попечителството на баща си още през далечната 2008г.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img