fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:27:57
петък | 27.05.2022 | 02:27:57
17.8 C
София

БПЦ няма да изпраща представител за Благодатния огън в Йерусалим

Причината - неблагоприятни обстоятелства

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Заради неблагоприятни обстоятелства Св. Синод на Българската православна църква реши през тази година да не изпраща свой представител на Велика Събота за пренасяне на Благодатния огън от светия град Йерусалим. 

Благодатният огън, съхраняван от миналата година, може да бъде взет от  Синодалния параклис “Св. цар Борис-Михаил” след 14 часа на Велика Събота, която тази година е на 23 април. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук