fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 04:25

Борисов: Ще предложа различен кандидат за премиер, съвсем отдалечен от ГЕРБ

"И без Радев, и без Борисов не може", смята бившият министър-председател

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Проблем ще е, ако водим действително на изборите, както дават дори червените социологически агенции – тогава ще сложа един съвсем различен кандидат за премиер, съвсем отдалечен от ГЕРБ. 100 на 100 независим от ГЕРБ. И ще му възложим да говори с останалите партии. Знам кой е, но естествено няма да му кажа името.”

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за предаването “Лице в лице” по бТВ.

В предишните два кабинета той предложи Данаил Митов, който обаче вече е член на ГЕРБ и зам.-председател на партията, и очевидно Борисов в момента визира друг кандидат.

Той описа президента Румен Радев, и кандидат за втори мандат, като “воайор, който няма топки”. Обвиненията във воайорство бяха по повод новата серия от снимки в спалнята на Борисов.

“Това е един гнусен компромат и най-циничното е, че слагат шкафче, което е подредено, когато ме няма, а след това са платили на някого да ме снима как спя. В тази игра аз не влизам. Монтаж са снимките.”

Попитан защо не каже коя е Мата Хари, Борисов заяви:

“Няма да доставя удоволствие на воайора Радев, който с дрон летеше над спалнята ми.”

“И без Радев, и без Борисов не може. Ако имаме глави на раменете ще си кажем – поне за шест месеца да оставим държавата да работи. Всички останали сметки, че с по 10 % щели да направят нещо, това вече го гледахме”, коментира Борисов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img