fbpx
More

  Борисов от Дупница: Служебният кабинет изпусна тока и цените, ще подам ръка на всеки

  Лидерът на ГЕРБ обвини за пореден път президента Румен Радев в разединение на нацията

  Викове “Бойко, Бойко!” и “Ууу,Борисов!” огласят едновременно едно от централните места на югозападния град Дупница. Бившият премиер Бойко Борисов е на посещение в града по случай официалния му празник, но лидерът на ГЕРБ не пропусна да превърне публичната си изява в бърз политически и икономически анализ на ситуацията в страната.

  “Последната дума е на хората и тя трябва да бъде победа! Не да се мразим”, коментира Борисов и обясни условието, при което е готов да застане рамо до рамо с всяка партия от бъдещия парламент. “Ще подам ръка на всяка партия, ако е готова да застане до лекарите и да се ваксинира. Стига да направим 50-60 000 ваксинирани на ден.”

  Според Борисов идните парламентарни и президентски избори са добър шанс за обединение на обществото – състояние, което по думите му е било нарушено от политиките на държавния глава Румен Радев. В същото време той не спести критиките си към работата на служебния кабинет.

  “Видя се как за 6 месеца платихме 4 пъти повече за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре. Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние градяхме през годините. Учениците няма да ходят на училище, но пък вечерта ще се съберат в дискотеките”, коментира лидерът на ГЕРБ.