5.12.2022 | понеделник | 19:22

Борисов: Хората не трябва да се страхуват от Радев и Рашков

Публикувано:

Сподели поста:

ГЕРБ застава зад репресираните българи с адвокати и с всичко, което е необходимо. Хората не трябва да се страхуват от Радев и Рашков! Това каза лидерът на партията Бойко Борисов от Малко Градище.

„Полицейщината и репресиите над нашите симпатизанти се случват, за да може комунистите и Радев да спечелят“, възмути се бившият премиер.

Той коментира, че претендентите за властта пращат хора да ходят от къща на къща и да заплашват местните жители, за да ги спрат да гласуват за ГЕРБ.

„Рашков, Радев, не Ви ли е срам?!? С каква съвест тормозите възрастни жени?!?“, попита той.

Борисов обяви, че ще информират международните ни партньори за директната намеса на МВР в изборите. По думите му такива практики съществуват само в държавите от Третия свят, но в Европейския съюз тези комунистически методи са немислими.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
5 ° C
5.2 °
4.8 °
89 %
3.1kmh
100 %
пн
6 °
вт
9 °
ср
10 °
чт
11 °
пт
9 °

Прочети още

Процедури по ЗОП за автомобилни горива за държавната администрация ощетяващи гражданите

За процедура по ЗОП, изначално обречена, алармира пред медиите председателят на АБВ Румен Петков. Става въпрос за проведена...

Вицепремиерът Христо Алексиев: Убедихме ЕС да включи Коридор № 8 в приоритетната трансевропейска транспортна мрежа

Съветът на министрите по транспорт на Европейския съюз включи трасето София-Скопие-Дуръс-Бари в обхвата на новия Европейски транспортен коридор...

Румен Петков: Воят да бъде спрян „Лукойл“ е трудно обясним от гледна точка на нормалния разсъдък

Воят да бъде спрян „Лукойл“ е трудно обясним от гледна точка на нормалния разсъдък и от гледна точка...