fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 01:04

“Продължаваме Промяната: През последните 7 месеца Борисов държеше 59-те си депутати като слуги

Бойко Борисов отправи предложение към ПП за следизборна коалиция

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

През последните 7 месеца г-н Борисов държеше 59-те си депутати като слуги. Те положиха всячески усилия да препънат съдебната реформа в България. Това написаха от “Продължаваме Промяната” в официалната си “фейсбук” страница.

“Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос”, цитират изказване на Дани Каназирева от ГЕРБ.

Според тях “хаосът” е г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, докато не им се повдигат обвинения по висящите им производства в прокуратурата, пишат от партията на Петков и Василев.

Те са уверени, че едва, след като имаме свободна и независима прокуратура с ясно понесена отговорност от Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще.

Повод за реакцията им стана пресконференцията, дадена от лидера на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. По време на нея той отправи предложение към ПП за следизборна коалиция, като открои шест приоритета. 

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img