fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 15:53

Борислав Гуцанов пред Патарински LIVE: Трябва да има преговори с всички възможни доставчици на газ за България

Той допълни, че е най-важно да се осигури развитие за икономиката на страната и отопление за зимата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Трябва да има преговори и разговори с всички възможно доставчици на газ за България и ние от БСП винаги сме били на тази позиция. Това заяви депутатът от БСП Борислав Гуцанов в предаването Патарински LIVE по newsONE. 

“Независимо дали кой е, но този, който може да ни достави газ на най-добра цена с най-голяма сигурност и предсказуемост той трябва да бъде доставчикът на страната ни, а не да се лутаме от една в друга крайност. В икономиката няма идеологеми”, коментира Борислав Гуцанов. 

“Германия взема ли природен газ от Русия? Взема. Тръгна ли Северен поток отново. Тръгна. Напълниха ли го с газ? Напълниха го. Дания откъде взема, Франция откъде взема? Добре, ние по-големи католици от Папата ли станахме?”, попита още социалистът. 

Той допълни, че е най-важно да се осигури развитие за икономиката на страната и отопление за зимата. 

“Това е, което ние трябва да направим и естествено да осигурим тази доставка на газ, която е най-сигурна за страната ни”, коментира още той. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img