fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:45:57
петък | 27.05.2022 | 08:45:57
15.8 C
София

Борислав Гуцанов: Пътищата се превърнаха в нарицателно на корупцията на ГЕРБ

„Как ви се струва да имаш налични 710 милиона и да подпишеш договори за 3 милиарда и 300 милиона?", попита още той от парламентарната трибуна

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Не ви ли е неудобно, колеги от ГЕРБ, точно вие да излизате и да говорите за пътища, при положение че пътищата се превърнаха в нарицателно на корупцията през последните 12 години? И наистина трябва да си носител на “Оскар“, за да може да излезеш тук и да говориш по този начин, точно за пътища.“

Това заяви народният представител от БСП, председател на Комисията по транспорт и съобщения и член на Изпълнителното бюро на левицата Борислав Гуцанов по време на дебатите в парламента за начина на разплащане на парите за пътните строители.

„Как ви се струва да имаш налични 710 милиона и да подпишеш договори за 3 милиарда и 300 милиона?”, попита още той от парламентарната трибуна.

Според Борислав Гуцанов единственото разумно решение, което в момента може да се направи, е да се платят половината от средствата, а за останалите по най-внимателния начин да се види какво се е случвало и кое се е изпълнило, за да бъдат тогава доплатени.

„Тъй като репликата “ремонт на ремонта“ стана именно през тези години и влезе като нарицателно за начина, по който се правят пътищата в България“, обясни социалистът.

Той призова колегите си за проява на смирение и разум.

 „За да можем наистина да успокоим целия сектор и пътищата да бъдат в това състояние, в което всички български граждани искат да ги видят,“ каза Гуцанов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук