fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:45:22
петък | 27.05.2022 | 03:45:22
17.8 C
София

Бойко Рашков: Зачестяват тежките пътни произшествия

Изостанали сме от дигитализирането на дейността в МВР изобщо, посочи той

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Констатираме завишаване броя на тежките пътни произшествия и смъртни случаи, каза министърът на вътрешните работи Бойко Рашков на пресконференция след публично обсъждане на проекта за промени в Закона за движение по пътищата, подготвен от ведомството и публикуван за обществено обсъждане на 13 април. 

По думите на Рашков повечето от становищата са били в подкрепа на проекта, като е имало и допълнително изложени идеи.

“Общо, законопроектът е концентриран към това да променим в положителна посока, като деформализираме, дейността по връчване на съответните документи, които съставя МВР, когато констатира нарушения на правилата за движение.

Изостанали сме от дигитализирането на дейността в МВР изобщо, посочи министър Рашков, цитиран от БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук