fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:09:52
петък | 27.05.2022 | 03:09:52
17.8 C
София

Бойко Рашков се срещна с обвиняемия за източването на пари за строителството на АМ “Хемус”

Според него обвиняемият за източването най-вероятно не е крайният получател, както твърди и брат му

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Вътрешният министър Бойко Рашков се срещна с обвиняемия за източването на пари за строителството на АМ “Хемус” Борислав Колев. По-рано самият обвиняем поиска среща с Рашков и главния прокурор Иван Гешев.

“Има някои уточнения, които те направиха, нека оставим това на разследващите органи. Да не изпреварваме прокуратурата и служителите на ГДБОП, които днес ще имат доста работа с обвиняемия“, каза той.

Той уточни, че разпитът на обвиняемия ще бъде проведен в Градската прокуратура.

Не съм изненадан от това, което чух от него. Чух имена. Очаквах да бъде в положение, в което да получи такива заплахи. До момента няма такива. Имената, които чух, не са публично известни на този етап, ще станат, след като разследването напредне“, поясни Рашков.

Снимка: NewsOne

Според него обвиняемият за източването най-вероятно не е крайният получател, както твърди и брат му.

Попитан по казуса с Владислав Горанов, силовият министър заяви, че нещата не са толкова прости, колкото се опитват да ги изкарат заинтересованите лица.

По отношение на поведението на служителите на граничния пункт Рашков каза, че тече проверка, за което на по-късен етап ще даде повече информация. Министърът заподозря умисъл в твърдението на собственика на колата, че тя е била клонирана и ги призова да съдействат на разследването.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук