fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:02

Бойко Рашков отчете като постижение министерския си мандат

Разкриваемостта на убийствата също е скочила до 97%, каза той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Бойко Рашков като министър на вътрешните работи за първи път е провел разследване срещу бившия премиер Бойко Борисов. Това заяви самият той по време на отчет на МВР за изминалите 7 месеца.

“По това време миналата година служебният кабинет имаше като основна задача да осигури честно провеждане на изборите на 11 юли. Тази задача беше на преден план и през ноември месец. През 2021 година успешно се противопостави на купуването и продаването на гласове. Това беше станало практика на партии като ГЕРБ и ДПС”, заяви министърът в оставка. 

“Надявам се, че в близко време подчинената на главния прокурор Иван Гешев “Национална следствена служба” ще приключи разследването по темата за изнасянето на пари в чували от банките, средства, които са били предназначени за пътната инфраструктура, и ще каже последната дума за някои министри, които не са безучастни към това, което говоря”, каза още той. 

Рашков категорично заяви, че акцията срещу пияни и дрогирани шофьори, която се провежда в цялата страна, има обявено начало, но няма край, “защото така ще функционира МВР оттук нататък”.

Разкриваемостта на убийствата също е скочила до 97%, каза Рашков.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here