fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:22

Бойко Борисов: В парламента се провежда мащабно купуване на гласове

Така са се вкопчили в тази власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях, заяви още бившият премиер Бойко Борисов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В българския парламент се провежда най-мащабното купуване на гласове, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг пред медиите.

Освен пари за отцепници, се предлагат колосални суми депутати да не влизат в пленарна зала при гласуването на новия кабинет, каза още Борисов.

“Да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа, само да не влезе в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях”.

По думите му служебните правителства и настоящото редовно са провалили българския План за възстановяване.

“Вчера Европейската комисия намали общата сума на безвъзмездните средства, които ще предостави на България по Плана за възстановяване. Корекцията е 578 милиона евро – над 1 милиард и 200-300 милиона загуба вследствие на промяната. Много са загубите – тази е категорична”, обясни той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img