fbpx
27.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 16:28:05
четвъртък | 26.05.2022 | 16:28:05
27.8 C
София

Бойко Борисов: Трябва да сме непоколебими по въпроса за въоръжение на Украйна

Според експремиера е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната”. Това заяви днес във Варна по време на среща на симпатизанти от областта лидерът на партията Бойко Борисов.

 Според експремиера е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война.

„Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството. Такъв срив и спад не е имала никоя партия. Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард “, заяви още бившият премиер.

По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите, предаде БТА.

Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

„Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов.

Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се. Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук