fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 00:15:15
сряда | 25.05.2022 | 00:15:15
18.2 C
София

Бойко Борисов: Радев доведе и инсталира това правителство, той няма позиция (ВИДЕО)

Бойко Борисов посочи, че не гледа изявите на президента Радев, а слуша повече владиците

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Бойко Борисов заедно с кмета на Пловдив Здравко Димитров и народни представители от ГЕРБ участваха в литургията в храма “Свети Георги”, която бе отслужена от пловдивския митрополит Николай. Борисов упрекна управляващите и президента Румен Радев .

“Срам за този парламент, хората са в криза, вчера депутатите 6 часа се питаха как да вземат повече пари на данъкоплатците, срамота е това”, заяви Борисов.

Борисов посочи, че не гледа изявите на президента Радев, а слуша повече владиците.

“Радев доведе и инсталира това правителство, той няма позиция”, заяви лидера на ГЕРБ.

По думите му президентът е направил така, че хората да се мразят. 

“Няма помощ за Украйна, има кризисен ПР за Кирил Петков, щом вкараха в кризисния ПР и украинския посланик, правете сметка. Уведомил съм за действията му нашите приятели в Украйна, коалицията вече се е разпаднала, единствената брънка в нея е корупцията”, заяви още пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ  посети и  параклис “Св. Архангели”   в Стария град.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук