fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:49

Бойко Борисов за изтеклия запис: Новата антикорупционна комисия е за управляващите “бухалка”

Възмутени сме от свободата на медиите, каза лидерът на ГЕРБ

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Новата антикорупционна комисия е за управляващите “бухалка” и спорът е дали може още един да се хване за нея. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с партийния актив и със симпатизанти на политическата партия в Перник.

По време на срещата, лидерът на ГЕРБ заяви, че не е смятал да коментира изтеклия запис от разговорите на парламентарната група на “Демократична България”, ако отново не е бил направен опит да изкарат виновни за него Бойко Борисов и ГЕРБ.

“При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов и бях сигурен, че ще отиде и ще каже: “ГЕРБ и Борисов са виновни”, а то всъщност на нас ни го дадоха колегите от “Възраждане”, които си го снимат там на живо. Сега Томислав ми каза преди малко, че Христо Иванов казал по радиото, че пропагандата на ГЕРБ ги атакува. Абе не, бе, Христо, бе! Има народна приказка: “Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи”. Ние нищо не сме направили! Ние само се възмутихме и то не на друго, а за свободата на медиите. Значи, Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите уж медии. За тях не е проблем да говорят за орган, който да бъде най-силната теза за върховенството на закона, която издига, който всъщност те самите галено го наричат “бухалка”, каза Борисов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img